کرم ژله آناناس

كمپوت آناناس                         يك قوطي

پودر ژله (ليمو، آناناس و انار)             از هر کدام یک بسته

پودر ژلاتين                     دو قاشق سوپخوري

خامه                                             250 گرم

 

طرز تهیه

آناناس‌ها را با مقداري از آب آن با كمك ميكسر له مي‌كنيم. پودر ژلاتين را با مابقي آب آناناس مخلوط كرده و به صورت بن‌ماري ذوب و با بقيه آناناس مخلوط مي‌كنيم. سه رنگ ژله را هر كدام به صورت جداگانه در ظرف بزرگي طبق دستور روي بسته آماده مي‌كنيم، پس از بسته شدن با كمك يك قاشق به صورت شيار شيار در مي‌آوريم. خامه را با همزن برقي خوب مي‌زنيم تا فرم بگيرد، سپس مخلوط ژلاتين و آناناس را با خامه مخلوط كرده و ژله‌ها را هم اضافه مي‌كنيم. موقع هم زدن آرام مواد را مخلوط مي‌كنيم تا تكه‌هاي ژله بيش از حد خرد نشود. داخل ظرف مستطيل شكلي را كيسه پلاستيكي مي‌اندازيم، سپس مواد را درون ظرف مي‌ريزيم. ظرف را داخل يخچال قرار داده، به مدت دو تا سه ساعت كه خودش را گرفت بعد در ظرف مورد نظر بر مي‌گردانيم، پلاستيك را از روي كرم بر مي‌داريم و با كمك چاقو آن را برش مي‌دهيم.

خانم فرشته حمزه علی    


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







برچسب‌ها:
[ شنبه 7 ارديبهشت 1392برچسب:, ] [ 15:14 ] [ سونیا ]
[ ]